Hvornår:
26. april 2018 kl. 9:00 – 16:00 Europe/Copenhagen Tidszone
2018-04-26T09:00:00+02:00
2018-04-26T16:00:00+02:00
Hvor:
Ringsted og Holbæk - start og slut i Københavns Madhus
Ingerslevsgade 44
1705 København
Danmark
Pris:
500
Kontakt:
FOOD Organisation of Denmark

En MADmekka-event med internationalt præg for nysgerrige, kvalitetsbevidste forbrugere og Terra Madre Nordic-delegerede.

TERRA MADRE NORDIC – Field trip to Søtofte and Muld

Denne bustur er en optakt til den første nordiske Slow Food-festival, Terra Madre Nordic, der finder sted i Københavns Madhus og CPH Food Space i weekenden d. 28.-29. april. Se det fulde festivalprogram her. På festivalen kan du fx møde Carlo Petrini, Slow Food-bevægelsens grundlægger og karismatiske taler, og du kan møde producenter og delegerede fra især de nordiske lande, men også andre europæiske lande (Italien) – og jo ikke mindst smage på nogle af de mest udsøgte madvarer fra hele norden.

Men ingen storslået gourmet Slow Food-festival i storbyen uden de bedste af de bedste råvarer fra oplandet at lave mad af. På turen vil du besøge to håndplukkede landbrug og møde de dedikerede og helt igennem idealistiske, entusiastiske og kompromisløse avlere at høj-kvalitets-produkter bag. Det drejer sig om Søtoftes Jordbrug (Ringsted) og Speciallandbruget Muld (Holbæk), hvor gruppen også vil nyde en dejlig, udsøgt frokost som en del af turen. Der er en deltagerbetaling på kr. 500 for dagen, der starter og slutter ved Københavns Madhus, Ingerslevsgade 44, 1705 København V. Det er også muligt at køre selv og støde til ved Søtofte, det er så ca. kl. 10. Prisen er dog den samme (bussen er sponsoreret). Tilmelding nødvendig.

Se den fulde omtale af busturen til Søtofe og Muld her på Terra Madre Nordics hjemmeside.

Eventen er udviklet af Food Organisation of Denmark i samarbejde med Søtoftes Jordbrug, Speciallandbruget Muld og Terra Madre Nordic.