Hvornår:
13. juni 2018 kl. 15:00 – 18:00 Europe/Copenhagen Tidszone
2018-06-13T15:00:00+02:00
2018-06-13T18:00:00+02:00
Hvor:
Roskilde Universitetet
Universitetsvej 1
Bygning 25, 4000 Roskilde
Danmark
Pris:
Gratis
Kontakt:
Jon Sundbo, RUC
40 38 04 97

Et MADmekka inspirationsseminar med workshops for mindre producenter samt øvrige interesserede fødevarevirksomheder. Vært og underviser: professor Jon Sundbo.

Få dine fødevareprodukter ud til nye kundegrupper. 

Mange mindre fødevareproducenter, som producerer gastronomiske og økologiske produkter, har problemer med at levere til de store supermarkedskæder. De kan ikke levere i den mængde og stadige strøm som kæderne forlanger. På den anden side kan det være svært at vokse og udvikle virksomheden ved kun at satse på egen gårdbutik eller andre lokale kanaler. Men der er en tredje vej. Fødevaregrossister leverer til restauranter, mindre detailhandel, kantiner, offentlige køkkener m.m. En række fødevarefællesskaber og andre distributionsvirksomheder som Madsamling er ved at vokse sig store og professionelle. Det er nogle afsætningskanaler, som kan få salget af dine produkter ud over den lokale rampe, men som ikke kræver den mængde og standardisering som kæderne forlanger.

Program
Kl. 15-15.15: Velkomst og kort oplæg: Pølser eller historier? Hvad er kernen i at sælge gastronomiske produkter v. Jon Sundbo, professor, Roskilde Universitet.
Kl. 15.15-16.15: Korte oplæg fra Landbrug og Fødevarer, BC Catering, Madsamling, Roskilde Kommune (offentlige køkkener) og VKST om kravene til leverandører og hvordan du som producent kan blive støttet.
Kl. 16.15-17.30: Gennem et faciliteret forløb får du mulighed for at diskutere betingelserne for afsætning og distribution med BC Catering og Madsamling.
(med kaffepause kl. 16.40-17)
Kl. 17.30-18: Aftal yderligere dialog med BC Catering eller Madsamling om mulige aftaler – eller netværk med andre producenter og aktører og drøft kommende aktiviteter.

Deltag onsdag den 13. juni kl. 15-18 på Roskilde Universitet (Bygning 25, lokale 25.1.035, stueetagen) hvis du er interesseret i at indgå aftaler med BC Catering og Madsamling eller høre, hvad forskningen og forskellige interessenter har at sige om, hvordan du markedsfører dine fødevarer. Tilmeld dig senest 6. juni og kontakt Jon Sundbo på sundbo@ruc.dk eller tlf. 40380497, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

Meld dig til ved at trykke på knappen “Registrer” her ovenfor. “Køb” en billet til kr. 0,- og gennemgå tilmeldingsprocessen. Vi har behov for fuldstændige deltagerlister, og det er derfor nødvendigt at melde sig til en person ad gangen. Vi beder bl.a. om virksomhedens navn, CVR-nummer og P-nummer, som findes på cvr.dk. Det er lidt bøvlet, ja, men tilskudsgiverne kræver det til gengæld for, at arrangementet er gratis. Færdiggør din bestilling inden der er gået 25 minutter, ellers må du starte forfra igen. Efter fuldført bestilling modtager du to mails. Det er den anden, der er din booking-bekræftelse.

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og skal finde sted senest en uge før afholdelse af arrangementet. Bemærk, at der af hensyn til planlægning og bestilling af forplejning opkræves no-show-beløb på kr. 500,-, hvis du udebliver uden at melde afbud.