NCLF støtter praktisk op om “Terra Madre Nordic”

Fantastiske ildsjæle har lagt et gevaldigt stort stykke arbejde i at få arrangeret en fælles skandinavisk fødevare event og netværks arrangement for håndværkbaserede kvalitets fødevarer - Et initiativ, der har sin begyndelse i Slow Food regi, og som dermed allerede...

læs mere

100 livretter fra børn mellem 5 og 12 år

NCLFs udsendte kulinariske kompetencer Linda og Jesper lagde vejen forbi Egebjerg Skole i Odsherred, hvor de forestod dagens fagtema - SMAGS og de 5 smags sanser I forbindelse med dagens emne, havde Linda og Jesper også en dagsorden med hjemme fra - De ville hører...

læs mere

Fremtidens Madproffer – 2040

NCLF har taget initiativ til at samle unge, der er beskæftiget i fødevarebranchen - vores agenda er at være fremsynet, og det er absolut forbudt i dette forum, at begynde med at lægge begrænsninger på hvordan vi skal gribe fremtiden an. Vi havde vores først...

læs mere

Hvor er der grøde?

Ny artikel af professor Jon Sundbo, Roskilde Universitet, november 2017. HVOR ER DER GRØDE? Hvad fødevarevirksomheder kan gøre for at udnytte potentialerne. Hvor er der grøde i fødevareerhvervene i Region Sjælland? Kan fødevarerelaterede virksomheder hoppe med på...

læs mere