DET KULINARISKE SPOR

BØNDER
KOKKE &
KØBMÆND

Jesper Zeihlunds bog “Det kulinariske spor for bønder, kokke og købmænd” opsummerer mange års tanker og skriblerier om behovet for flere fødevarer med identitet og patos i den danske fødevareproduktion.

Om bogen “DET KULINARISKE SPOR”

Indholdet bygger på real life-observationer fra årtiers kontakt med flere hundrede virksomheder.

Jesper har i snart 30 år arbejdet i og på tværs af fødevarebranchen, først som praktiker og senere som rådgiver.

Han har været tilknyttet en bred vifte af landets universiteter som praktisk brobygger mellem forskning og erhvervsliv.

Med et operationelt og kommercielt orienteret helhedsbillede af det danske fødevareerhverv har han det seneste årti arbejdet over hele Danmark som selvstændig erhvervsrådgiver med speciale i fødevarerelateret landdistriktsudvikling og oplevelsesøkonomi i fødevareerhvervet.

Derudover har Jesper gennem de seneste 3 år været en af de drivende kræfter i etableringen og fremdriften af NCLF.

Jespers mission er at ruske branchens mange aktører venligt og sætte fokus på det kæmpepotentiale, der ligger lige for fødderne af det danske fødevareerhverv:

Muligheden for at tilbyde kulinarisk interessante fødevarer med stedbundethed, unikke produkthistorier og ikke mindst fødevarerelaterede oplevelser til et marked, der bare vokser og vokser – både herhjemme og globalt.

Køb bogen

Minimum 25 stk., pris pr. stk. kr. 100 ex. moms og forsendelse. Henvendelse venligst til jesper@nclf.dk.

Priser

  • 50 -100 stk – 80.00 kr
  • 100 – 250 stk – 60.00 kr
  • over 250 stk kontakt for pris

Skoler og Uddannelsesinstitutioner 25 % rabat på bogkøb

Læs bogen digitalt

Den digitale version vil ligge til gratis download her pr. 1. juni 2018

“Det kulinariske spor” gennem Danmark

“Local Release”: Århus – Ålborg – Odense – Vestsjælland – Nordsjælland – Sydsjælland – Lolland – København

Jesper tager på “release tour” med bogen. Mød ham og hør ham, når han, med enormt branchekendskab og smittende engagement tager pulsen på værdikæden, forbrugerne og den uomgængelige udvikling, fødevareerhvervet står midt i – lokalt og globalt.

Tider og steder på disse bog-begivenheder er under udarbejdelse og afholdes juni – september 2018

Peptalk i "Det kulinariske spor"

Få forfatter Jesper Zeihlund ud i din virksomhed, eller på din uddannelsesinstitution og tale om bogen.

Varighed: max 1 time.

Master Class i "Det kulinariske spor"

Få Jesper Zeihlund ud og dykke dybere ned i et eller flere af bogens kapitler.

Varighed: 1-3 dage.
Aftales individuelt og skræddersys til deltagerne.