Bogen “Det kulinariske spor for bønder, kokke og købmænd” som vores kollega blev opfordret til at skrive af flere forskellige faggrupper, er ved at være færdig og klar til at komme på boghylderne – I forbindelse med dette er vi i NCLF særlig glade for at vi har indgået en aftale med Jesper Zeihlund, om at bogen udgives i regi af NCLF.

Vi har taget bogen til os af flere forskellige årsager – Blandt andet fordi vi ganske enkelt mener at bogen kan gøre en forskel for vores grundlæggende vision, med at skabe konkret praksisnær udvikling omkring det kulinariske fødevareerhverv – Derudover giver vores engagement i bogen også god mening, idet Jesper Zeihlund der har været med fra centrets start, også fremadrettet vil være en nøgleperson i den fremtidige udvikling af NCLF.

Ud over den fysiske bog, bliver teksten også lavet til lydbog, så de mange praktikere der sjældent får sat sig med en bog, også ville kunne få glæde af den viden og indsigt bogen indeholder – Derudover arbejder vi med andre formater, så som podcast, tv og andet.

Bogen forventes færdig medio marts 2018, og kan i første omgang kun erhverves fysisk ved større oplag på over 20 stk, og vil have en vejledende udsalgspris på 75.00 dk.kr pr stk excl moms og fragt

Bogen vil desuden kunne downloades elektronisk her fra siden uden beregning

Til en begyndelse kan vi bringe Bogens bagsidetekst, der kort beskriver indholdet –

Bagsidetekst til bogen ” Det kulinariske spor for bønder, kokke og købmænd”

Den kulinariske vej for bønder, kokke og købmænd opsummerer mange års tanker og skriblerier om behovet for flere fødevarer med identitet og patos i den danske fødevareproduktion. Tekstens indhold bygger på real life-observationer fra årtiers kontakt med flere hundrede virksomheder. 

Jesper Zeihlund har i snart 30 år arbejdet i og på tværs af fødevarebranchen, først som praktiker og senere som rådgiver. Han har været tilknyttet en bred vifte af landets universiteter som praktisk brobygger mellem forskning og erhvervsliv. Med et operationelt og kommercielt orienteret helhedsbillede af det danske fødevareerhverv har han det seneste årti arbejdet over hele Danmark som selvstændig erhvervsrådgiver med speciale i fødevarerelateret landdistriktsudvikling og oplevelsesøkonomi i fødevareerhvervet.

Jespers mission er at ruske branchens mange aktører venligt og sætte fokus på det kæmpepotentiale, der ligger lige for fødderne af det danske fødevareerhverv: Muligheden for at tilbyde kulinarisk interessante fødevarer med stedbundethed, unikke produkthistorier og ikke mindst fødevarerelaterede oplevelser til et marked, der bare vokser og vokser – både herhjemme og globalt.

Spørgsmål vedrørende bogen rettes til Jesper Zeihlund  –  jesper@nclf.dk eller på telefon 51 93 53 63 –