Greater Copenhagen – fremtidens MADmekka

Grafik: Michael Reinhardt

Noget stort. Sjælland med øer samt Skåne, dvs. Greater Copenhagen, er et smørhul for fødevarevirksomheder:

  • Afstandene fra land til by er korte
  • 3.8 mio. indbyggere i vores nærområde betyder store afsætningsmuligheder
  • Området er verdenskendt for sin gastronomi
  • Forbrugerne efterspørger i stigende grad nye, lokale, bæredygtige og unikke fødevarer og madoplevelser af høj kvalitet

Du skal være med. Disse få facts rummer et enormt udviklingspotentiale for din fødevarevirksomhed. Derfor inviteres du med på en rejse mod fremtidens madmekka: Udvid dit marked, udvikl og styrk din forretning gennem vores netværksmøder, seminarer og workshops.

Det får du:

  • gastronomisk innovation – mulighed for at deltage i forløb med dygtige kokke som medudviklere
  • logistik – vær med til at sætte retningen for et nytænkende distributionssystem, der gør det lettere for dig at nå dine kunder
  • madoplevelser – styrk dit brand og få mere loyale kunder og øget omsætning gennem strategisk arbejde med kundeoplevelsen
  • markedsforståelse – få adgang til den nyeste viden om fx forbrugeradfærd og emballagens betydning for købsbeslutningen. Find ud af, hvordan online og autentisk markedsføring kan skabe vækst i din virksomhed, og få fokus på at skabe synlighed og salg for netop dig
  • netværk og samarbejde – mød fødevarevirksomheder fra både produktion, forarbejdning, afsætning og gastronomiens verden
  • trends – kend dem og brug dem til at udvikle din virksomhed
  • videndeling – jo mere du ved om facetterne i fødevarebranchen, desto bedre kan du udvikle og målrette dine produkter

Locations. Arrangementerne afholdes på udvalgte madrelaterede steder, der især vil bringe dig rundt i Region Sjællands geografi.

Vi ved, hvad vi taler om. Partnerne bag FREMTIDENS MADMEKKA er sammensat af førende kræfter inden for erhvervsudvikling, fødevarer og gastronomi, og vores erfaringer bygger på mange års praktisk arbejde. Så vi er sikre på, at vi kan give dig noget, du med det samme kan omsætte til fordel for din virksomhed.

Gå til nclf.dk/kalender for at melde dig til de næste arrangementer. Nedenstående er i pipelinen, og der kommer flere arrangementer til. Ret til ændringer forbeholdes.

INSPIRATIONSSEMINAR OG WORKSHOP [VI/X]
Tid: dato i det nye år, kl. 9.30-16
Sted: CPH Foodspace, Slagtehusgade 11, 1715 Kbh V
Titel: FØDEVARETRENDS NU OG I FREMTIDEN

INSPIRATIONSSEMINAR OG WORKSHOP [VII/X]
Tid: tirsdag d. 16. januar 2018, kl. 9.30-16
Sted: Kragerup Gods
Titel: OPLEVELSESBASERET FORRETNINGSUDVIKLING I

INSPIRATIONSSEMINAR OG WORKSHOP [IIX/X]
Tid: tirsdag d. 6. februar 2018, kl. 9.30-16
Sted: Knuthenlund
Titel: OPLEVELSESBASERET FORRETNINGSUDVIKLING II

INSPIRATIONSSEMINAR OG WORKSHOP [IX/X]
Tid: tirsdag d. 6. marts 2018, kl. 9.30-16
Titel: BUSINESS MODEL CANVAS SOM UDVIKLINGSVÆRKTØJ

INSPIRATIONSSEMINAR OG WORKSHOP [X/X]
Tid: tirsdag d. 10. april 2018, 9.30-16
Titel: NÅ DINE MÅL GENNEM DINE DAGLIGE VALG

AFSLUTNINGSSEMINAR
Tid: torsdag d. 11. oktober 2018
Titel: VIDENDELING – FREMTIDENS MADMEKKA

 

MADmekka-ARTIKEL, nov. 2017:
Titel: HVOR ER DER GRØDE? Hvad fødevarevirksomhederne kan gøre for at udnytte potentialerne
Kort, populærudgave af nedenstående rapport.

MADmekka-RAPPORT, aug. 2017
Titel: REGIONALE STYRKEPOSITIONER FOR REGION SJÆLLAND INDEN FOR FØDEVAREOMRÅDET
Analyse v. professor i erhvervsøkonomi, Jon Sundbo, Roskilde Universitetet.

 

Færdigheder

Indsendt den

22. december 2016