Hvornår:
4. oktober 2018 kl. 9:30 – 16:30 Europe/Copenhagen Tidszone
2018-10-04T09:30:00+02:00
2018-10-04T16:30:00+02:00
Hvor:
Nordisk Center for Lokale Fødevarer
Rådhusvej 75
4540 Fårevejle
Danmark
Pris:
Gratis
Kontakt:
Arendse Plesner, NCLF
+45 29 17 18 38

Et inspirationsseminar for projektets deltagere: små og mellemstore fødevarevirksomheder samt aktører på fødevareområdet.

 

Med gastronomien fremad!

Dette er arbejdstitlen og idéer til indhold. Ret til ændringer forbeholdes.

Stort seminar, der inspirerer og peger ind i fremtiden med afsæt i erfaringer og resultater i projektet. Krydret med cases fra deltagende virksomheder vil der være oplæg ved de fem partnere, der i det daglige på hver deres måde arbejder professionelt med udvikling på fødevareområdet: FOOD Organisation of Denmark, Roskilde Universitetet, Professionshøjskolen Absalon, Smaka på Skåne og Nordisk Center for Lokale Fødevarer.

Dagen kommer til at handle om lokal mad, mad med identitet, gastronomisk innovation, madoplevelser, markedsforståelse, kobling mellem by og land, tendenser etc. Vi lægger op til, at det bliver en flot dag med et spændende program for alle projektets deltagere, hvor vi samler op, deler viden, netværker og siger tak for denne gang – og på GLÆDELIGT GENSYN i fremtiden!

Skulle du være en fødevarevirksomhed, der har noget på hjerte og som gerne vil være blandt talerne d. 4. oktober, så hører hører vi gerne fra dig. Kontakt i så fald venligst projektleder Arendse Plesner på mail: arendse@nclf.dk eller på telefon: 29 17 18 38.

Ankomst fra kl. 9:30. Seminaret starter kl.10. Fælles frokost vil være en del af arrangementet. Endeligt indhold og program ventes senest sidst i august, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Der dukker mange flere arrangementer op i kalenderen over de næste måneder, så hvis du ikke allerede er skrevet på listen til MADmekkas nyhedsbrev, så bliv det ved at sende en mail til arendse@nclf.dk. og skriv “Nyhedsbrev, MADmekka, tak!” i emnefeltet.

 

 

By | 2018-04-19T11:38:26+00:00 april 19th, 2018|