Hvornår:
2. maj 2018 kl. 11:45 – 16:30 Europe/Copenhagen Tidszone
2018-05-02T11:45:00+02:00
2018-05-02T16:30:00+02:00
Hvor:
CPH Foodspace
Slagtehusgade 11
1715 København V
Danmark
Pris:
Gratis
Kontakt:
Arendse Plesner, NCLF
29 17 18 38

Et MADmekka inspirationsseminar med workshop for små og mellemstore fødevarevirksomheder. Underviser: Donna Sundbo, adjunkt (Professionshøjskolen Absalon).

 

Fødevaretrends nu og i fremtiden

Mad. Vi snakker om det som aldrig før, vi ser mere tv om mad end nogensinde. Mad er blevet en del af vores liv til hverdag og fest på en helt ny måde. Samtidig har vores syn på fødevarer ændret sig markant de seneste par årtier, og vores brug af fødevarer har ændret sig endnu mere markant.

Hvorfor? Vil det vare ved? Og hvorfor kommer denne interesse lige nu?

På dette inspirationsseminar med workshop tager vi pulsen på en række forskellige fødevaretrends. Vi diskuterer, hvad fremtiden kan bringe, og hvordan du kan gribe tendenserne i din virksomhed og være med til at forme fremtidens madscene.

Underviser er Donna Sundbo. Hun er uddannet antropolog og har specialiseret sig på fødevareområdet. I dag arbejder hun som adjunkt på Professionshøjskolen Absalon og står i spidsen for de forskningsområder i Fremtidens MADmekka, der undersøger madoplevelser og madevents samt forbrugermotivation nu og i fremtiden.

Ankomst fra kl. 11:45, undervisning incl. frokost varer fra 12:00-16:30.

Meld dig til ved at trykke på knappen “Registrer” her ovenfor. “Køb” en billet til kr. 0,- og gennemgå tilmeldingsprocessen. Vi har behov for fuldstændige deltagerlister, og det er derfor nødvendigt at melde sig til en person ad gangen. Vi beder bl.a. om virksomhedens navn, CVR-nummer og P-nummer, som findes på cvr.dk. Det er lidt bøvlet, ja, men tilskudsgiverne kræver det til gengæld for, at arrangementet er gratis. Så alt i alt er det stadig en super god deal for dig. Færdiggør din bestilling inden der er gået 25 minutter, ellers må du starte forfra igen. Efter fuldført bestilling modtager du to mails. Det er den anden, der er din booking-bekræftelse.

Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet og skal finde sted senest en uge før afholdelse af arrangementet. Bemærk, at der af hensyn til planlægning og bestilling af forplejning opkræves no-show-beløb på kr. 500,-, hvis du udebliver uden at melde afbud.

 

By | 2018-04-24T10:42:04+00:00 april 24th, 2018|