DET KULINARISKE SPOR2018-08-15T21:38:24+00:00

DET KULINARISKE SPOR
Bønder, kokke og købmænd

Jesper Zeihlunds bog “Det kulinariske spor for bønder, kokke og købmænd” opsummerer mange års tanker og skriblerier om behovet for flere fødevarer med identitet og patos i den danske fødevareproduktion.

Jesper tager på “release tour” med bogen. Kontakt ham, så I også kan høre hans oplæg, hvor han med sit store branchekendskab og smittende engagement tager pulsen på værdikæden, forbrugerne og den uomgængelige udvikling, fødevareerhvervet står midt i – lokalt og globalt.

Læs bogen digitalt

Hent bog – PDF (80 MB)

Køb bogen

Minimum 25 stk., pris pr. stk. kr. 100 ex. moms og forsendelse.
Henvend dig venligst til jesper@nclf.dk.

Priser

  • 50 -100 stk – 80.00 kr
  • 100 – 250 stk – 60.00 kr
  • Over 250 stk: Kontakt os for pris

Skoler og uddannelsesinstitutioner får 25 % rabat på bogkøb.