NCLF og Hotel – og Restaurantskolen inviterer til gratis Høstfest-buffet

Som en del af NCLF’s Food Camp-koncept, har vi i samarbejde med Anneberg Kulturpark skræddersyet et program til 75 nystartede elever fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby, der kommer til Odsherred sammen med seks faglærere tre dage i september.

Gråænder, skudt af lokale jægere fra Lammefjorden, gris fra Hørve og oksekølle fra Veddinge Bakker er blandt de lokale kulinariske input,  som NCLF har skaffet til kokkeeleverne. Grøntsagerne er sponsoreret af Geopark Odsherreds Besøgsmark, hvorfra de unge kokkeelever har fået lov til at forsyne sig frit. Desuden skal de under Food Camp-opholdet ud i Odsherreds spiselige landskab og bl.a. høste tang med DanskTang og på gastro-gåtur med naturvejleder Jørgen Stoltz for at finde ekstra ingredienser i naturen.

Det hele kulminerer i en gratis, uformel høstfest-buffet torsdag d.19. september i Anneberg Kulturpark kl. 17-20, hvor alle er velkomne. Tilmelding er ikke nødvendig, bare kom forbi og hils på de unge og smag, hvad de har fået ud af Odsherreds lokale spisekammer!

Denne Food Camp er et konkret eksempel på, hvordan vi arbejder i NCLF: Vi forbinder netværk, deler viden og finder løsninger, som er med at styrke kendskabet til råvarerne og de lokale fødevarer, og dermed kobler vi landbrug, gastronomi og forbrugere sammen.

Klik her for at læse om den gratis Høstfest-buffet og inviter dine venner og familie på Facebook

Date

19. sep 2019

Time

17:00 - 20:00

Pris

Gratis

Lokation

Anneberg Kulturpark
Annebergparken 26A, 4500 Nykøbing Sj

Arrangør

NCLF