NCLF - Food Camp med elever fra Hotel- og Restaurantskolen
PlayPlay

Kom med ud i marken!
Vi arrangerer Food Camps i Odsherred, som bringer dig helt ud i marken, i skoven og i vandet, så du kan høste egnens råvarer.
Vores Food Camps er gastronomisk teambulding for fagfolk i fødevarebranchen, hvor I kommer tætere på råvarerne – og hinanden.

Skræddersyet ophold med overnatning
Vi skræddersyr hver enkelt Food Camp med fagligt indhold efter jeres ønsker og ambitioner, og vi sørger også for overnatning, hvor vi  samarbejder med fx Anneberg Kulturpark og Dragsholm Slot. Begge steder er tæt på marker, skov og strand, hvor råvarerne findes.

Food Camp i april 2020 er udskudt
Næste Food Camp var planlagt til at finde sted i  april 2020 og for alle fagfolk og studerende, der beskæftiger sig med fødevarer, men på grund af coronavirus har vi valgt at udskyde den.

Klik her for at se programmet for Food Camp i april (NB! Bemærk, at denne Food Camp er udskudt!)

Det er helt konkret!
NCLF’s Food Camps er velegnede til at få nye faglige vinkler på mange aspekter i fødevarebranchen på en helt konkret måde, hvor I selv oplever, høster, smager og tilbereder de lokale fødevarer.

Få nye faglige input til dit arbejde med fødevarer
Vi kombinerer gerne opholdet med faglige masterclasses, oplæg og besøg hos producenter eller iværksættere, der på en inspirerende måde giver dig nye input til dit arbejde eller studier indenfor fødevarer.

Food Camp er for alle i fødevarebranchen
På videoen kan du få inspiration til din egen Food Camp og lade dig charmere af de nye elever på Hotel – og Restaurantskolen.
Vores Food Camps er dog for alle typer af fagfolk i fødevaresektoren, både akademikere, indkøbere, studerende, forskere, ernæringsspecialister, kokke –  og mange flere!

Skal vi arrangere jeres egen Food Camp?
Skal du og dine kolleger, din afdeling eller studiekammerater med? Så kontakt Jesper Zeihlund, mail: jesper@nclf.dk, mobil 51 93 53 63.

Filmen er produceret af Madeclear.
De fire fotos på denne side er taget af Goldman Visuals.