Greater Copenhagen – fremtidens MADmekka

Greater Copenhagen – fremtidens MADmekka

Et erhvervsudviklingsprojekt (2016-2018) med kursustilbud inden for gastronomisk innovation, logistik, madoplevelser, markedsforståelse, trends, lokale fødevarer med meget mere, hvor der har været fokus på at få tingene til at løfte sig fra teori- og idéplan til at få dem ført ud i livet.

Projektets fem partnere er førende kræfter inden for erhvervsudvikling, fødevarer og gastronomi: Smaka på Skåne, Food Organisation of Denmark, Roskilde Universitet, Professionshøjskolen Absalon og Nordisk Center for Lokale Fødevarer, og vores erfaringer bygger på mange års praktisk arbejde.

Nordisk Center for Lokale Fødevarer har produceret en række info- og undervisningsvideoer, der kan ses på vores YouTube-kanal.
Her findes bl.a. reportagen DRIKKEVARER MED IDENTITET, hvor du kan se, hvad der rører sig på drikkevarefronten i Greater Copenhagen med Michelin-kok Titti Qvarnström og andre fagfolk på studietur i Skåne og på Sjælland. Her ligger også OPLEVELSESPAKKEN ved professoren og praktikeren, dvs.  Jon Sundbo (RUC) og Jesper Zeihlund (NCLF), med præsentationer og øvelser, så du i eget tempo kan dykke ned i, hvad gode (mad)oplevelser kan gøre for din bundlinje, og hvordan du kan udvikle videre på egne totaloplevelser.
MADmekka-ØVELSER til videoerne findes her:

MADmekka-ARTIKEL, nov. 2018
Titel: FØDEVARETRENDS OG FORBRUGERMOTIVATION
Kort, populær udgivelse ved Professionshøjskolen Absalon.

MADmekka-RAPPORT, nov. 2018
Titel: LOGISTIK FOR FØDEVAREVIRKSOMHEDER I REGION SJÆLLAND
Professionshøjskolen Absalon.

MADmekka-RAPPORT, nov. 2018
Titel: MEDIEANALYSE OM FØDEVARETRENDS
Professionshøjskkolen Absalon.

MADmekka-ARTIKEL, nov. 2017
Titel: HVOR ER DER GRØDE?
Kort, populærudgave af nedenstående rapport om styrkepositioner. Hvad fødevarevirksomhederne kan gøre for at udnytte potentialerne.

MADmekka-RAPPORT, aug. 2017
Titel: REGIONALE STYRKEPOSITIONER FOR REGION SJÆLLAND INDEN FOR FØDEVAREOMRÅDET
Analyse v. professor i erhvervsøkonomi, Jon Sundbo, Roskilde Universitet.

MADmekka-PLAKAT, dec. 16: MADmekka_plakat

MADmekka-FOLDER, dec. 16: MADmekka_folder
Kort introduktion til projektet.