En mobil enhed, der helt lavpraktisk forbinder forbrugere med fødevareproducenter – Et læringsted for børn og unge, Mobil iværksætterfabrik, Pop up events, m.m.

Karavanen giver mulighed for at afprøve fødevarehåndværket i praksis – ude hos dig – på skolen, i marken, på gården eller et helt fjerde sted.

I Karavanen er der små udgaver af rigtige fødevareproduktioner – og et lille transportabelt klasselokale – alt sammen samlet under ét mobilt tag, lige til at køre hen hvor råvarer bliver til kulinariske oplevelser.

Kokken Linda og Landmanden Helene fra NCLF styrer slagets gang i karavanen og sørger for udfordringer til alle deltagere. Det er læring på den praktiske, sjove og jordnære måde og sanserne tages for alvor i brug.

Karavanen er blandt andet et tilbud til skolerne i Odsherred Kommune. Den skaber en håndgribelig kobling mellem skole, uddannelse og fødevareerhverv. Som lærer kan du benytte den for eksempel i Madkundskab og Åben skole. Eleverne kommer helt tæt på fødevarerne – og måske får de endda smag for at lære mere og gå videre i en attraktiv fødevareuddannelse. 

Kulinarisk Karavane kan bookes

Den kulinariske karavane er for skoler, erhvervsdrivende, producenter, turister og iværksættere – kort sagt alle der vil noget med mennesker og de unikke stedbundne råvarer i lokalsamfundet!

Kontakt os – så finder vi det set-up der passer til dig.