NCLF udgiver bogen “Det kulinariske spor for bønder, kokke og købmænd”

Bogen “Det kulinariske spor for bønder, kokke og købmænd” er så godt som færdig. Den er blevet til på baggrund af utallige opfordringer af flere faggrupper til vores kollega, Jesper Zeihlund. På NCLF er vi glade for, at vi har indgået en aftale med Jesper Zeihlund om, at bogen udgives i regi af NCLF.

Vi har taget bogen til os af flere årsager, men først og fremmest mener vi, at bogen kan gøre en forskel i arbejdet med vores grundlæggende vision om at skabe konkret og praksisnær udvikling i det kulinariske fødevareerhverv. Vores engagement i bogen hænger også fint sammen med, at Jesper Zeihlund – der har været med os fra centrets start – også i fremtiden vil være en nøgleperson i udvikling af NCLF og centrets arbejde.

Ud over den fysiske bog bliver teksten også lavet til lydbog. Det er især til ære for en stor del af bogens målgruppe, nemlig de mange praktikere, der sjældent får sat sig med en bog. Vi arbejder også med andre formater som podcast, tv og andet.

Bogen forventes færdig i starten af maj og kan i første omgang kun erhverves fysisk ved større oplag på over 25 stk. Bogen vil desuden kunne downloades elektronisk her fra siden uden beregning.

Den vejledende udsalgspris bliver 100.00 kr. per stk. ekskl. moms og fragt. Minimum antal er 25 stk. pr. forsendelse.

Se mere om bogen her. 

 

 

By | 2018-05-08T14:12:38+00:00 februar 15th, 2018|