Jeg er drevet af at skabe et mere bæredygtigt madsystem og få bedre og sundere mad på tallerkenerne. Det er to store af de helt store gevinster ved at skabe en større udbredelse og anvendelse af lokale fødevarer på tværs af alle typer køkkener. Derfor arbejder jeg for at lokale fødevarer i højere grad kommer til at udgøre grundstenen i danskernes mad.

Med en akademisk baggrund som sociolog har jeg tidligere arbejdet med at bygge bro og skabe innovationssamarbejder mellem virksomheder, offentlige aktører, forskning og uddannelse indenfor det sundhedsteknologiske område i Greater Copenhagen. Disse erfaringer bringer jeg i spil hos NCLF til at udvikle økosystemet omkring de lokale fødevarer og arbejde videre med NCLFs strategiske områder.

Uanset hvilket felt jeg beskæftiger mig med, insisterer jeg på at koble min sociologiske baggrund med at være en del af virkelighedens praksis. Derfor har jeg de seneste år bl.a. arbejdet i marken hos regenerative landbrug i ind- og udland, motiveret fremtidens grønne frontløbere som højskolelærer, været front-of-house på et spiseri placeret på Københavns største tagfarm og organiseret fødevarefællesskaber i København.

Det giver mig et bredt indblik i og stærkt netværk indenfor det dynamiske felt, som udgøres af vores mad og landbrug. Det er et felt, hvor plejer (heldigvis) er død og det bestående konstant udfordres og nytænkes. Den udvikling skal lokale fødevarer have en central rolle i – og det skal NCLF være med til at realisere.