NCLF’s Praktiske Rådgivernetværk

Kommer du fra en mindre fødevare virksomhed med fokus på det kulinariske og lokale, og har du erfaringer, som kan være med til at belyse udfordringerne over for beslutningstagere, forskningen, erhvervsfremmesystemet og andre som sætter retningen for vores fødevaresystem herhjemme? Så er du måske den rette til at komme med i NCLF’s praktiske rådgivernetværk .

Vi søger dig , som på egen krop har oplevet potentialet og udfordringerne med at opstarte og drive denne type virksomhed, og som gerne vil dele disse erfaringer. Viden fra alle dele af den lokale fødevareværdikæde er relevante – det vigtige er, at din viden beror på dine erfaringer med at drive virksomhed inden for eksempelvis primærproduktion, forædling, madhåndværk, gastronomi eller logistik.
Vi ønsker at honorere de ofte dyrt købte erfaringer, man som mindre fødevarevirksomhed har gjort sig, ved at pulje den vigtige praktiske specialviden i et rådgivernetværk, som andre aktører i fødevaresystemet kan benytte sig af til en fastlagt prissats.

Ved at samle viden fra de mindre fødevarevirksomheders virkelighed i ét rådgivernetværk, er målet også at kunne spille ind i større projekter og dermed præge dem i retning af det kulinariske fødevareerhverv.

NCLF står for at synliggøre rådgivernetværkets ekspertise og at forbinde projekter og efterspørgsel med den relevante rådgiverviden .
Er du er interesseret i at blive en del af rådgivernetværket?

Kontakt Jesper Zeihlund jesper@nclf.dk ved spørgsmål.

Download ansøgningsskema HER
Åbn PDF-dokumentet i Acrobat eller Acrobat Reader for at kunne udfylde det digitalt.

Anssøgningskemaet sendes til jesper@nclf.dk