Tag med på studietur til Sverige

Oplev Eldrimner og de svenske mesterskaber i madhåndværk. Og mød blandt andet Magnus Nilsson og Slowfood til den store madkonference Særimner.

Der er overdådig buffet af fødevarelækkerier og inspiration, der venter, når Nordisk Center for Lokale Fødevarer og Smaka på Skåne inviterer til studietur til Åre i Sverige. Her skal vi besøge de svenske mesterskaber i madhåndværk, opleve Eldrimner – Sveriges centrum for madhåndværk – og deltage i konferencen Særimner, hvor prominente navne som stjernekokken Magnus Nilsson og Carlo Petrine fra Slow Food-bevægelsen også lægger vejen forbi.

Studieturen finder sted fra mandag d. 23. oktober til torsdag d. 26. Her fører turen os til Åre i Midtsverige, hvor vi blandt andet skal besøge Eldrimner, som er et nationalt center for Madhåndværk. Eldrimner giver viden og inspiration til medhåndværkere i hele Sverige.

Turen byder også på de svenske mesterskaber i madhåndværk – og deltagere på turen er meget velkomne til at indlevere produkter, som kan være med i konkurrencen.

Fra tirsdag til torsdag på turen skal vi også deltage i konferencen Særimner, som er Eldrimners årlige seminar. Konferencen er et mødested og inspirationskilde for deltagerne, hvor årets program blandt andet byder på oplæg fra Magnus Nilsson fra den verdensberømte nærliggende restaurant Fäviken Magasinet samt fra Carlo Petrini fra Slow Food-bevægelsen. Dertil kommer masser af andre oplæg og debatter med politikere, trendforskere og andre madinteresserede.

Se mere her

By | 2017-10-11T13:52:56+00:00 september 11th, 2017|